Mejores Tonos Reales

Mejores Tonos Reales 1.1

Het geluid van de telefoon zegt veel over jou.

Het geluid van de telefoon zegt veel over jou.

Het geluid van de telefoon zegt veel over jou. Dit is de manier om yorself presenteren als iemand die alles over muziek of een persoon die niet weet niets over deze belangrijke zaak weet. En de andere personen zullen vormen ze vrolijk en eigenwijs over jou als ze horen hoe uw telefoon overgaan. Vanwege dat, laat ze niet hebben slechte oppinion over jou. Tonen ze je populaire grappige ringtone en zij zullen worden impessed. Met deze nieuwe top ringtones mensen zullen denken dat je muzikant bent. En je don moet hen vertellen dat ze verkeerd zijn, omdat ring van de telefoon vertelt het tegenovergestelde. Altijd populair, altijd in opperbeste stemming met nieuwe beste ringtones. Deze lijst van de nieuwste ringtones wordt gemaakt door de beste musican experts en je moet het hebben. Beste muziek en beste ringtones voor android mobiel. Je hebt in de ene plaats 28 beste ringtones ooit. Je kunt het gebruiken als populaire SMS-melding en alle aandacht zal op u wanneer yu recive bericht. Een andere uitstekende ding is dat je deze het beste ringtones voor androids als alarmgeluid voor uw telefoon kan zetten en je zult elke ochtend wakker met de beste muziek. Beste ringtones gratis met nieuwe Best Beltonen toepassing. Reserveer deze coole ringtones alleen voor u en u zult de beste muziek op je Android telefoon.

Kenmerken van Best Beltonen:

★ instellen als beltoon voor Andoid telefoon

★ ingesteld als contact ringtone

★ instellen als alarmgeluid

★ ingesteld als sms geluid toon

Extra functies:

Nu kan je een beste ringtone, alarm of notificatie geluid van een bestaande audio mp3 / ogg-bestand maken of neem een ​​nieuw direct op het apparaat.

1 Selecteer mp3 / muziek vanaf uw mobiele telefoon of vanaf Recordings

2 Kies een gebied dat moet worden gesneden uit je audio

3 Opslaan als Ringtone / Muziek / Alarm / sms tones

Deze geweldige applicatie kan, ook, wees dan uw eigen mp3-cutter, speler en mp3 audio recorder of gewoon je geluid maker.

Linares Group gecreëerd Beste ringtones app voor jou. Rapporteer bugs en neem contact met ons @ linaresgroupapps@gmail.com

Mejores Tonos Reales

Download

Mejores Tonos Reales 1.1